7 februari 2012

Snart vänder det. kanske.






Så här ser det alltså ut.
Kokongen. Freud.
Plugghästen och snusegisen.
Vi trängs.



Svimmar nästan ner i sängen. Helt slut.
Jag skyndar mig att göra så mycket sysslor jag hinner. Under de stunder jag kan.
Jag hinner och orkar inte så mycket,
som ni kanske förstår.
Skulle jag göra dem alla då hade jag gått på knäna. och den viktiga tiden som är lillans hade påverkats alldeles för mycket. Hon är prio ett.
När jag nästan svimmar mig ner i sängen bredvid lillan för hennes nattning då ska det läsas gonattsagor. Benny Sune och Ludde.
Idag utan så mycket inlevelse.
Sen ligger jag kvar och det är då arbetet börjar.
Tills jag stupar av trötthet nästa gång.
Men då ligger jag iallafall i min säng.
Världen utanför sovrumsdörren ser jag ibland inte förräns morgonen efter.

2 kommentarer:

till-vidas-ara sa...

Ååh rara du. önskar du hade fått lite mera tid och någon som hjälper till kanske. vet det är galet med hur mycket som så många har att stå i..stressen idag..tycker inte det är ok. önskar vi var lite mer av ett siestasamhälle, men så är det ju inte och jag bävar för den dag man ska ut i jobb igen (ler lite snett)
skickar lite extra energi i tanken och tackar för dina ord hos mig. lampan fann jag billigt på tradera. köpte sen skärmarna för sig, fann jag cokså på tradera såklart :) gillar att knåpa ihop egna varianter, måla glaskupor med glasfärg och sådant. hoppas du hittar en lampa du med..håller alla tummar och skickar en onsdagskram..

~Lycke

lillaicaica sa...

Hej! ja det hade jag med sannerligen önskat att jag hade. med heltidsstudier är det även arbete varje kväll och all annan ledig och egentid. jag hade velat ha hemhjälp! som handlade och gick upp med kassarna de tre trapporna utan hiss. lagade mat. diskade. ner och upp med tvätten de fyra trapporna. och all städ :P
vilken känsla det skulle vara att bara få slippa allt det tråket bara för en vecka. då hade mina knän min rygg och min energi fått spara sig lite.
din lampa är så fin. jag har än inte börjat buda på tyngre saker på tradera. bara på kläder. inbillar mig att frakten skulle bli så hög att det nästan inte skulle vara lönt. men jag kan ha fel. speciellt om man verkligen gör ett jättefynd med något man verkligen vill ha! tack för hållatummarna! kram Ica